"Бути здоровим - це модно, бути успішним - це класно, бути творчим - це актуально" - під таким гаслом уже традиційно проходять осінні канікули для вихованців Полтавського Палацу ДЮТ. Цьогорічні заходи були націлені на сприяння збереженню фізичного, соціального й психічного здоров'я; розуміння необхідності дбати про своє здоров'я у період воєнного стану, берегти його, вчитися бути здоровим і вести здоровий спосіб життя.

Пізнавально-ігрова програма "Усе буде добре!", відпов. Світлана Зубенко, проведена для вихованців ЗХК "Арт-студія "Браво" на НХК сом "Соняшник". Під час програми вихованці колективів познайомилися з інструментами, які дозволяють мінімізувати ризики і вберегти фізичне та психічне здоров'я дітей у період воєнного часу. Завданнями програми стала популяризація здорового способу життя, застосування отриманих знань на практиці.

Інформаційний колаж "Лабораторія здоров'я", проведений культорганізатором Анною Каширою для вихованців гуртків "Юний дизайнер", "Welcome to English", "Малятко" та "Весела абетка", дав можливість дітям пригадати про важливість правильного харчування та споживання води, профілактики захворювань та гігієни, а також фізичної та розумової активності. А вихованці гуртка "Театр моди "Перспектива", вокального ансамблю "Перлинки" та гуртка "Чародії" мали можливість позмагатися у знанні правил здорового способу життя у грі-розслідуванні "Місія "Здоров'я". Перемогу здобула збірна команда гуртків "Чародії" та "Перлинки", але користь, без сумніву, отримали всі учасники.

Бажаємо всім українцям міцного здоров'я, життєвих сил, ентузіазму, побільше посмішок і сміху, любові і позитиву та перемоги рідній Україні!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20