З 20 по 26 березня проходили змагання з класичної гри, 25 - з швидкої, 26 - з блискавичної гри.

У всіх трьох змаганнях Дарина була близькою до 1-ї сходинки у турнірній таблиці, але жодного разу їй так і не поталанило. Зокрема, у змаганнях з класичної гри, за результатами основного турніру вона поділила 1-2 місце з усіма рівними додатковими критеріями з чемпіонкою України серед жінок 2019 року (дорослі). І лише за результатами додаткового матчу з 3-х партій з укороченим контролем часу поступилися з мінімальної перевагою.

У змаганнях зі швидкої гри Дарина лише на 1 очко поступилася переможниці турніру, зігравши внічию особисту зустріч, впевнено зайнявши 2-гу сходинку в таблиці.

Драматично розвивалися для нашої спортсменки змагання з блискавичної гри. Не дуже впевнено почавши змагання, Дарина у передостанньому турі переграла основну конкурентку, і для загальної перемоги їй необхідно було в останній грі обіграти суперницю, яка мала значно нижчий рейтинг та перебувала у 2-й половині таблиці. Але блискавична гра, з огляду на динаміку, емоції та обмаль часу на розмірковування, часто дарує сюрпризи, але іноді не завжди приємні. На жаль, наша спортсменка поступилася, і у підсумку - 3 місце.

Загалом два 2-х та одне 3-є місце - кожного разу на п'єдесталі!

Побажаємо Дарині подальших успіхів!

1 2 3 4 5 6