18 січня 2024 року керівник гуртка - методист, керівник Народного художнього колективу студії образотворчого мистецтва "Соняшник" Катерина Юхно провела майстер-клас з образотворчого мистецтва "Зимовий пейзаж з ялиночкою" для учасників обласного фестивалю майстер-класів для осіб з особливими освітніми потребами, організатором якого був Полтавський обласний центр естетичного виховання учнівської молоді.

До участі у цьому майстер-класі долучилися вихованці закладів позашкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) освіти  обласного підпорядкування. Захід проводився у дистанційному форматі на електронній платформі Zoom (технічне забезпечення - Юлія Березич, методист Палацу ДЮТ).

На майстер-класі панувала позитивна творча атмосфера, всі учасники з натхненням і старанністю виконували настанови Катерини Василівни. І, незважаючи на те, що акварель - це досить складна техніка, всі дитячі пейзажі вийшли такими різними, але дуже гарними та креативними, вони випромінюють щирість, безпосередність, радість, бо дитяча фантазія безмежна і довершена!

01 02 03 04 05 06 07 08 1 2 3 4 5 6 7 8 photo 2024-01-19 13-02-40