У світі настільки все пов'язане, що одне явище спричиняє появу іншого. Якщо існує яблуко, то, звичайно, існує і дерево, на якому воно виросло. Наш Палац - це дерево, на гілках якого ростуть плоди творчості - його вихованці, які живляться мудрістю керівників гуртків, а, виростаючи, стають справжніми особистостями, громадянами своєї держави.

ХХІ століття - це століття освіти й духовності, пріоритетності знань і швидких змін. Відтак, навчання набуває нових ознак: потрібно вчити вчитися.

Участь у конкурсах - це щоденна робота, в Палаці і вдома, з досвідченими педагогами і самостійно.

15 березня 2024 року відбулося нагородження учасників та переможців online конкурсу читців (декламаторів) "Нова хвиля патріотизму".

Загалом на конкурс було подано 15 робіт у 5 вікових категоріях:

  1. дошкільний вік (5-6 років) - 2;
  2. молодший шкільний вік (6-10 років) - 7;
  3. середній шкільний вік (11-14 років) - 3;
  4. старший шкільний вік (15-21 рік) - 2;
  5. дорослі (старше 21 року) - 1.

Журі конкурсу, переглянувши всі конкурсні відео роботи, звертаючи увагу на виконавську майстерність, музичне оформлення тощо, визначило переможців у кожній віковій категорії. Учасників та переможців конкурсу було нагороджено дипломами та пам'ятними подарунками.

Подяки конкурсу були вручені педагогам, які не стояли осторонь, а долучили своїх вихованців до участі в конкурсі, а саме: Палієнко Т.В., Швець О.І., Лубенець І.І., Котенку В.О., Рагуліній О.С., Зубенко С.В., Березич Ю.В.

Щиро бажаємо вихованцям подальших успіхів, бажаємо знайти себе в житті, щоб обраний шлях був радісним і світлим.

Слова подяки хочеться висловити батькам: ваша підтримка, співпраця та самовідданість - це надзвичайно важливий фактор успіху кожного вихованця.

Шановним педагогам бажаємо золоті зерна дитячої обдарованості ростити і доглядати заради майбутнього України саме сьогодні.

Вітаємо переможців та бажаємо подальших творчих успіхів.

А переглянути конкурсні роботи учасників можна за посиланням, натиснувши ТУТ.

1 2 3 4 5 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22