У акторській майстерності є багато цікавих вправ та ігор, які ми використовуємо під час дистанційного навчання. Пропонуємо вам гру "Фотограф"

З метою дистанційного вдосконалення характеру того чи іншого персонажу ми використовували озвучку мультиплікаційних фільмів та цікавих фрагментів новин.

Вправа - озвучення мультфільмів "Кошеня на ім'я "Гав" у виконанні вихованок основного рівня навчання Гончарової Поліни та Мандрики Валерії.

/p>

 

Демонструвати здобуті знання та навички з акторської майстерності вихованці колективу "Браво" мали можливість під час постановки новорічних казок для дітей міста. Для того, щоб не втратити здатності до акторської гри, ми використовували інсценізацію онлайн. Інсценізація - це переробка літературного твору для постановки на сцені. Ми проаналізували вірш Ліни Костенко "Кольорові миші", розклали його на сценічні образи і створили інсценізацію через погляд на проблему сучасних дітей. Запрошуємо до перегляду.

Для нас ця форма роботи онлайн виявилася дуже цікавою, адже поруч з подачею ідейно-художнього змісту твору, тут можлива інтерпретація і власний погляд на події. Будемо оригінальними і неповторними, адже ми того варті!