Розклад занять форум

Новини

З 25 листопада по 10 грудня 2020 року триває акція "16 днів проти насильства". В рамках цієї акції методистом Збронською Ольгою Валеріївною було проведено інтерактивне заняття "Види домашнього насильства. Як його уникнути"

03 грудня разом зі світовою спільнотою Україна святкує Міжнародний день осіб з інвалідністю.

Пропонуємо до вашої уваги тематичну відеопрезентацію "Подивіться на нас, ми такі ж як і ви", яка розрахована на вихованців середнього та старшого шкільного віку.

Пам'ятайте! Інвалідність - це не вирок!

https://youtu.be/HvqCMAa3Pfc

Вітаємо вас з Днем української писемності та мови, який щороку відзначається відповідно до Указу Президента України, 9 листопада - у день православного християнського свята на честь вшанування пам'яті Преподобного Нестора-Літописця - послідовника творців слов'янської писемності Кирила і Мефодія. Мова  - душа нації, її генетичний код, який єднає нас як народ. Мова - втілення думки. Що багатша думка, то багатша мова. Любімо її, вивчаймо її, розвиваймо її!

Античні мудреці казали: "Говори - і я тебе побачу". Якими побачить українців світ - залежить від самих українців. Ми хочемо бути багатомовними та багатознаючими, хочемо належати людству. Хочемо бути в його розумі не мертвою, а сяючою клітиною, а для цього маємо засвітитися любов'ю до рідної мови. Любімо свою рідну мову, не з примусу, а лише за покликом власного сумління та гідності, бо з нею наше майбутнє і майбутнє України!

10.09.2020р. в КЗ "Полтавський Палац дитячої та юнацької творчості" пройшла педагогічна рада з теми "Організація освітнього процесу в закладі позашкільної освіти з використанням технологій дистанційного навчання"

Традиційно, в першу неділю вересня, своїх нинішніх та майбутніх вихованців зустрічає комунальний заклад "Полтавський Палац дитячої та юнацької творчості Полтавської міської ради Полтавської області".

Шашки - один з небагатьох видів спорту, який не зупинився через карантин, а просто перебрався у віртуальний простір. Так, вихованці гуртка "Шашки", кер. Кузьмінський І.Д. активно займалися грою під час карантину в онлайн форматі.

Дистанційне навчання - це форма навчання з використанням комп'ютерних і телекомунікаційних технологій, які забезпечують інтерактивну взаємодію педагогів та вихованців на різних етапах навчання і самостійну роботу з матеріалами інформаційної мережі.

Безумовно, наразі більшість закладів освіти не готові і не мають досвіду роботи за дистанційною формою. Тому під час вимушеного карантину педагоги шукають нові способи роботи з дітьми. Оскільки позашкільна освіта перебуває у стадії потужного розвитку, саме керівники гуртків допомагають вихованцям проводити дозвілля творчо, продуктивно, змістовно та цікаво.

Педагогічна рада з теми "Національно-патріотичне виховання дітей та молоді як пріоритетна складова процесу соціалізації особистості" (за результатами роботи над виховною проблемою закладу "Виховання громадянина-патріота у позашкільному навчальному закладі" на 2015-2020р.р.

Створення ефективного простору для реалізації креативних ідей, пошук нових шляхів творчого розвитку особистості, забезпечення умов для самореалізації дітей, освітнього проєкту "Територія творчості", в рамках якого з 17.02 по 23.02.2020 року в Палаці проведений тиждень дитячої творчості "Арт-мозаїка".

30 січня наш Палац відзначав своє 85-річчя. Новорічні заходи для дітей міста відклали святкування ювілею. Але 13 січня, на Старий Новий рік, Палац в своїх стінах зібрав гостей, щоб у дружньому невимушеному колі згадати всі 85 років свого існування.

Традиційно 6 січня в Палаці проходило свято "З Різдвом Христовим!", яке підготувала культорганізатор Гончарова А.О. зі своїми вихованцями та керівники гуртків і вихованці художнього відділу. Всі присутні мали можливість згадати традиції святкування Різдва, пограти у веселі ігри та поспілкуватися.

Стало традицією, що кожного року 19 грудня, на день Святого Миколая, Полтавський Палац дитячої та юнацької творчості розпочинає захоплююче новорічне свято, справжню зимову казку для дітей та батьків. І цей рік не став винятком.

Сторінка 12 із 18

Joomla SEF URLs by Artio
Давайте спілкуватися!