Розклад занять форум

Новини

Зразковий художній колектив "Арт-студія "Браво" став дворазовим володарем Гран-прі.

14 жовтня українці відзначають одне із державних свят, сучасна історія якого налічує лише 9 років, але важливість його, особливо в умовах сьогодення, є беззаперечною - це День захисників та захисниць України.

Щороку 25 вересня в Україні відзначаєтся День позашкілля. Це свято для всіх, кому небайдужі поняття "творчість", талант", "натхнення", "здібності", для тих, хто розуміє свої уподобання та мрії або ж шукає себе у різноманітних заняттях.

Полтава... Рідне наше місто! 23 вересня - твій день: День міста, день твого визволення від нацистських окупантів 1943 року! Скільки бід перенесла наша славна Полтава - але залишається такою ж юною красунею, і лише відгомін пережитого, шелест нетлінних сторінок історії навічно зберігається в наших вулицях, спорудах, пам'ятниках... у наших серцях!

Незважаючи на жорстокі реалії воєнного стану в Україні, Палац ДЮТ, в цьому навчальному році, гостинно відчинив двері для наймолодших вихованців гуртків англійської мови "Малятко", керівник Тетяна Палієнко, та гуртка "Весела абетка", керівник Оксана Швець.

12 вересня 2022 року відбулося засідання педагогічної ради з теми: "Особливості організації освітнього процесу у 2022-2023н.р. в умовах воєнного стану".

04 вересня 2022 року Комунальний заклад "Полтавський Палац дитячої та юнацької творчості Полтавської міської ради" офіційно відкрив новий творчий рік!

Обставини непереборної сили, в яких опинилася наша країна, змінили життя всіх закладів освіти м. Полтава. Не став виключенням і КЗ "Полтавський Палац дитячої та юнацької творчості Полтавської міської ради".

Сторінка 4 із 17

Joomla SEF URLs by Artio
Давайте спілкуватися!